avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Asteptam de 5 luni o decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Asteptam de 5 luni o decizie de pensionare

In data de 13.03.2019, parintii mei au depus o cerere de recalculare a pensiei. In urma recalcularii urma sa primeasca o decizie, aceasta fiindu-le necesara pentru stabilirea pensiei internationale. Pana in prezent nu au primit decizia. Timp de 4 luni li s-a spus ca este "in lucru" si de o luna este "la verificat". Desi aveau drept la pensie incepand cu luna martie, neprimind decizia nu pot beneficia de pensia internationala.

Ce este de facut? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor in raport cu sporurile acumulate sonai sonai Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt pensionata din anul 2002 iar in urma O.U .4/2005 urma sa ridic o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie lilianavasii lilianavasii tatal meu a lucrat la CFR si a depus dosarul de pensie in data de 9 martie 1990,decizia a primit-o in data de 20 decembrie 1990 cu o vechime de 32 ani 08 zile ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dritaS dritaS Buna seara, Sunt pensionat pe caz de boala grad III invaliditate. In luna ianuarie 2014 am depus la casa de pensii adeverinte de la fostele locuri de munca ... (vezi toată discuția)