avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistie fiscala CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistie fiscala CASS

Am văzut ca s-a dat ceva amnistie fiscala sau urmează sa se dea, la aceasta amnistie intra si PFA care au plătit CASS in aceasta perioada?
Ultima modificare: Luni, 12 August 2019
andreimiholca24, utilizator
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 09:01, 24 Ianuarie 2020
Da, daca e cazul.
Și se poate verifica undeva dacă s-a plătit CASS care va întra în amnistie? Mulțumesc!

Iulian Manea a scris:

Da, daca e cazul.

In cazul in care oricum CASS este platit ca angajat pe parcurusl unui an (2300 lei aprox) si se ridica si dividende in acel an , este logic sa se plateasaca din nou CASS?
0Răspunde

In cazul in care s-a dat aministie, nu se percept penalitati pentur plata CASS cu intraziere? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass pentru venituri extrasalariale in cazul pfa gabbello gabbello Buna ziua, stiu ca pentru diferite venituri extrasalariale (chirii, divindende, crypto, etc) daca se depaseste pragul de 12 salarii minime, atunci trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)
Retragere dividende 2018 2019 radulucian 22 radulucian 22 Pentru acesti 2 ani se retrag dividende pe admin, in cursul 2019, totalul depasind 12 salarii minime. Se plateste impozit 5% dividende la ridicare Se ... (vezi toată discuția)