avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii cap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii cap

Am lucrat 15 ani la CAP si am realizat 1060 norme.cand m-am dus sa imi calculeze vechimea a impartit nr de norme la 80 si am iesit cu 13 ani timp utili (vechime).In normele planificate am avut 55-70-80 norme.Nu era corect sa imparta nr total de norme realizate la numarul cel mai mic de norme planificate?
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
nykoletaradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:31, 13 August 2019
Legea 80/1992
Art.32
(2) Timpul util se stabileşte în ani prin raportarea volumului de muncă exprimat în norme, insumat pe întreaga perioadă în care persoana asigurata a lucrat în fosta cooperativa agricolă de producţie, la cel mai mic volum anual de norme stabilit de adunarea generală în perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca cucuvea cucuvea buna seara am lucrat in zootehnie 2 ani si 1 la cultura mare [cimp }inainte de revolutie as dori sa stiu cita vechime ar trebui sa mi se treaca in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea la normele cap? eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu cum se calculeaza vechime in cazul normelor CAP. Si daca se poate si temeiul legal unde se precizeaza modul de calcul. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Pensie revizuita URIAS URIAS Buna ziua, Am lucrat ca inginer agricol si sef ferma în perioada 1963-1990. În acelasi timp am lucrat si norma la CAP. În acest an am primit o adresa de la ... (vezi toată discuția)