avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen sanctiune disciplinara.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen sanctiune disciplinara.

Buna ziua.
Va supun atentiei un caz de sanctionare disciplinara a unui salariat cu retrogradarea din functie, cu acordarea salariului corespunzator functiei in care s-a dispus retrogradarea, pentru o durata de 30 de zile. (Codul muncii Art.248 (1) b))

Intrebare : zilele sanctionarii, sunt considerate cele lucratoare sau calendaristice (durata) ?

Va multumesc!!
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
nico2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: nico2001 , utilizator 21:46, 13 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt zile calendaristice.
Mulțumesc frumos. Un citat din lege, orice altceva îmi va fi de mare ajutor.

Cornel Vasile a scris:

Sunt zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat pentru retrogradarea din funcție oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: - directorul institutiei noastre vrea ca un coleg sa fie ... (vezi toată discuția)
Avertisment verbal werepairit werepairit Buna dimineata, Stiu ca avertismentul verbal este singurul care se poate da fara cercetare prealabila. Ceea ce nu stiu este modalitatea exacta. Exista un ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmenstan carmenstan Se modifica structura si se infiinteaza un nou compartiment ..personalul trebuie dirijat din cel existent -trebuie sa ne incadram in bugetul de cheltuieli- una ... (vezi toată discuția)