avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atestatul de Administrator de bloc pers fizica = PFA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atestatul de Administrator de bloc pers fizica = PFA sau S.C. cu cod CAEN 6832 Administrarea imobilelor ?

Intrebare : Societatile care au codul CAEN •6832 Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract sau persoanele fizice autorizate ( PFA) cu acest cod CAEN , mai au nevoie de persoana angajata in societate care sa fie atestat de primarie ?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 16:45, 14 August 2019
persoanele care se ocupa nemijlocit de administrarea condominiilor (atentie, imobil poate fi o cladire de birouri sau un mall, care e altceva) trebuie sa fi absolvit cursul corespunzator.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
adriandimitriu, utilizator
De ce nu mergeti dvs. la Primarie sa intrebati?
Nu vedeti ce harababura este peste tot?
Ba ca nu mai sunt bune certificatele de calificare profesionala si tre' sa se faca alte cursuri, alte calificari, conf. noii legislatii, da? Eu nu am fost niciodata impotriva cursurilor de perfectionare, penteru ca, deh, trebuie sa ne aliniem la legislatie, la noile cuceriri ale stiintei si tehnologiei, iata la faza cu protectia datelor cu caracter personal si cate si mai cate au sa vina. Viata merge inainte si trebuie sa tinem pasul, dar a sustine ca un cerificat de calificare intr-o meserie - nici nu conteaza care, nu mai este valabil, este o ABERATIE strigatoare la cer.
.......................
Asadar, dvs. ce detineti o firma de administrare de imobile, o sa administrati de acum inainte condominii, care, dupa cum se vede este alta gasca in alta traista, trebuie neaparat sa va ocupati doar de aceste aspecte (domeniul principal de activitate) si sa aveti personal calificat si atestat conform noilor cerinte.
Asadar, trebuie sa mergeti la Primarie, la Biroul/Serviciul Asociatii de proprietari, sa va clarificati toate aceste aspecte - ca sa dormiti linistiti...
Mult succes!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
m-a amuzat comentariul domnului Adam Grecu. Si cata dreptate are !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pushik67 pushik67 ce implica infiintarea unei intreprinderi individuale pe cod caen 6832 (vezi toată discuția)
Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator AdiBorodi AdiBorodi Buna seara. Eu am atestat de administrator din 2011 care, din cate stiu, a fost emis pe perioada nelimitata. Am intrebat la primarie daca este valabil si dupa ... (vezi toată discuția)