avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu telefonul de la (EMAG),reclamație la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu telefonul de la (EMAG),reclamație la (ANPC)

Buna ziua!
Am cumpărat un telefon de la EMAG în anul 2018 iar de curând mi-a apărut o pata galbena pe ecran.
L-am trimis în garanție iar cei de la Depanero mi-au spus ca nu poate să-l repare ca are "soc mecanic" iar pe lângă asta mi la scos și din garanție.
Telefonul chiar e impecabil,nu e spart și nu a fost scăpat pe jos.
Am depus reclamație împotriva Emag-ului la Anpc online sa îmi repare telefonul sau sa îmi dea altul și nu sa rezolvat nimic.
Ce ar trebuii sa fac pe mai departe?
Pentru ca nu mi se pare normal sa îmi refuze repararea telefonului aflat în garanție și pe lângă toate astea sa mi-l și scoată din garanție.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
Corina271, utilizator
Cel mai recent răspuns: ~stapuv~ , utilizator 14:42, 14 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așteptați raspunsul de la ANPC și în funcție de acesta vedeti cum acționati.
Pai la prima reclamație,mi-au răspuns ca o "redirectioneaza la CRPC regiunea Sud Muntenia (Ploiești)" și atât.
Nu au mai zis nimica,am tot așteptat și niciun răspuns.
Iar la a doua reclamație nu au mai răspuns deloc.
Termenul legal este de 30 zile sa va raspunda. Si de raspuns o sa va raspunda. Daca nu sunati la ei si intrebati de reclamatie.

Scoaterea din garantie este normala daca au declarat soc mecanic. Dupa un soc mecanic nu se poate spune ce fel de probleme pot aparea.

Problema cea mai mare este ca nu stiu in ce conditii puteti d-voastra sa demonstrati ca nu a fost soc mecanic.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
~stapuv~, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Produs nereparat in garantie gabimaister82 gabimaister82 Am cumparat Iphone 7 Plus de la Emag pe data de 11.03.2017, chiar din primele luni de utilizare am observat semnalul foarte slab fata de alte telefoane ... (vezi toată discuția)
Anulare garantie dupa soc mecanic pentru orice defectiune rocsica rocsica Este posibila anularea certificatului de garantie ca urmare a unui soc mecanic? Am un telefon pe care l-am scapat si astfel i s-a spart ecranul. L-am trimis la ... (vezi toată discuția)