Tatal meu care are grad de handicap si nu se mai poate reprezenta singur,(sora mea are drept de curatela) a semnat un contract de furnizare a energiei electrice plus anexele,pentru locuinta unde este proprietar. Anexele cuprind asigurari privind furnizarea energiei electrice si sunt furnizate de catre o companie de asigurari din Ungaria. Cum se poate denunta acest contract ,este legal sa se introduca in anexele contractului de furnizare energie electrica ,contracte de asigurare?Va multumesc.
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
sora dvs sa notifice furnizorului (scris, nu telefonic) rezilierea contractului, ca fiind incheiat de o persoana incapabila (cu copia curatelei atasata). puteti folosi si un avocat pentru acest serviciu, are mai multa solemnitate. reprezentantul companiei nu a avut probabil calificarea sa isi dea seama de situatia tatalui dvs.
contractele pot cuprinde tot felul de clauze, atata vreme cat clientul e de acord... contractul e legea partilor.
nu inteleg povestea cu asigurarile: asigurarea ca energia va fi furnizata se numeste garantie si e in sarcina furnizorului.
daca in baza contractului s-a furnizat/ consumat energie electrica, aceasta trebuie achitata la tariful din contract.
Reziliere curent
Irina_sebea
Buna ziua,
As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)