avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizare energie electrica

Tatal meu care are grad de handicap si nu se mai poate reprezenta singur,(sora mea are drept de curatela) a semnat un contract de furnizare a energiei electrice plus anexele,pentru locuinta unde este proprietar. Anexele cuprind asigurari privind furnizarea energiei electrice si sunt furnizate de catre o companie de asigurari din Ungaria. Cum se poate denunta acest contract ,este legal sa se introduca in anexele contractului de furnizare energie electrica ,contracte de asigurare?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicutarasescu , utilizator 00:00, 15 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sora dvs sa notifice furnizorului (scris, nu telefonic) rezilierea contractului, ca fiind incheiat de o persoana incapabila (cu copia curatelei atasata). puteti folosi si un avocat pentru acest serviciu, are mai multa solemnitate. reprezentantul companiei nu a avut probabil calificarea sa isi dea seama de situatia tatalui dvs.
contractele pot cuprinde tot felul de clauze, atata vreme cat clientul e de acord... contractul e legea partilor.
nu inteleg povestea cu asigurarile: asigurarea ca energia va fi furnizata se numeste garantie si e in sarcina furnizorului.
daca in baza contractului s-a furnizat/ consumat energie electrica, aceasta trebuie achitata la tariful din contract.
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
adriandimitriu, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Se da urmatoarea situatie: imobil dobandit prin contract de vanzare-cumparare, trec mai mult de 6 luni si contractul de furnizare al energiei ... (vezi toată discuția)
Debranșare și branșare energie electrica Mari44 Mari44 Buna seara! Tatăl meu a cumpărat o casă ! Anul trecut a decedat lasandu - mi mi-e casă printr-un testament olografic cu doi martori nelegalitate la dosar. ... (vezi toată discuția)