avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc si bursă la doctorat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc si bursă la doctorat

Buna seara!

Vreau sa mă înscriu la doctorat cu bursă în octombrie 2019 insa ma aflu in ccc, pot beneficia de bursă la doctorat cât sunt in ccc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 15 August 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 Buna seara! Ma aflu in ccc din luna ianuarie, vreau sa ma inscriu la doctorat in septembrie anul acesta. Daca intru la doctorat cu bursa trebuie sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Inscriere la doctorat in timpul concediului de maternitate madalina_petrut madalina_petrut Sunt medic rezident anul I si as dori sa stiu daca anul viitor(octombrie 2013) pot sa ma inscriu la doctorat, in conditiile in care din iulie 2013 voi fi in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)