Mi s-a golit contul de catre cineva,care mi-a intrat in contul paypal si si-a facut 3 plati .Cele 3 comenzi figureaza in contul meu paypal ca avand adresa mea de livrare,dar in urma sesizarii mele la paypal ele au fost livrate in Germania.Am sesizat banca imediat ce am constatat lipsa banilor din cont,banca m-a trimis la politie si isi rezerva termenul de raspuns de 30 de zile.La Paypal de asemenea am deschis disputa,tot ce am obtinut pana acum au fost awb-urile de transport pentru 2 din 3 colete,unde se poate vedeatraseul de la plecare pana la sosire,in Germania.Nu am primit ,la nici una din plati,mail de confirmare de la paypal,si nici sms de validare pe telefon de la banca.Paypal sta in standby pana la solutionarea cu banca,politia m-a instiintat sec de deschiderea dosarului,iar contul meu e gol.Ce pot sa fac mai departe,pentru recuperarea banilor mei?Multumesc pentru raspuns.
Veti primi banii inapoi daca vina apartine PayPal si nu dvs. (parola cu numele copiilor sau catelului, aceeasi parola folosita peste tot, mobil sau calculator virusat, etc.).