avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor canabis

Am fost martor cand un prieten a fost luat de politie in timp ce consuma un joint pe strada. Eram la vremea acea inchirie cu mai multi prieteni (si el) la un apartament si le-am spus ca eu nu sunt cu asa ceva si stiam ca el detinea si ca a mai consumat si la apartament asa ceva. M-au mai intrebat daca l-am mai vazut consumand si am zis ca da. Acuma vine intrebarea, pot pati ceva grav de aici? Apare pe cazier acest lucru? Este prima oara cand am de a face cu astfel de probleme.
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Hadess, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:42, 15 August 2019
iata definitia cazierului: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flagrant posesie marijuana Julian87 Julian87 In data de 07.02.2016 am fost prins cand fumam un \"joint cu marijuana \"pe strada (oras Bucuresti, sunt din Bucuresti) si vreau sa spun ca nu aveam nimic la ... (vezi toată discuția)
Martor in caz penal contrabanda tigari ContSters396241 ContSters396241 Buna,. am fost citat telefonic ca martor intr-un proces cu contrabanda de tigari. Am si uitat ca am fost pentru mama mea sa achizitionez candva sunand-ul pe ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt cosminarchip cosminarchip buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 ... (vezi toată discuția)