avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poza cu autoturismul meu este postată pe Facebook.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poza cu autoturismul meu este postată pe Facebook.

În cazul in care o fotografie in care apare autoturismul propriu , intr-o conjunctură de natura sa prejudicieze imaginea mea , prin contextul in care a fost publicată acea imagine , pot actiona legal in vreun fel ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:43, 17 August 2019
sunteti o persoana publica? incerc doar sa va pozitionez.
Nu trebuie sa fiu o persoana publica ca sa mi se afecteze imaginea. Nu mă mai poziționați.
cum doriti.
ceea ce ati descris este o speta civila referitoare la dreptul la imagine. (art 73 NCC si urm).
luati legatura cu un avocat: veti putea evalua, impreuna, eforturile, durata si beneficiile acestui demers. succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 August 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere proces calomnie si insulta Django Django Buna ziua ! As dori un raspuns la urmatoarea speta : In calitate de presedinte asociatie de proprietari ,la una din sedintele de bloc, un proprietar m-a ... (vezi toată discuția)
Fotografierea in scop comercial a bisericilor vux vux Vreau sa public un album tiparit in tiraj mic cu fotografii de biserici. Fotografiile au fost realizate de catre mine redau strict detalii arhitecturale ale ... (vezi toată discuția)
Se incalca dreptul de copyright prin folosirea pe un forum a imaginilor de pe net leiacristea leiacristea Imaginile gasite pe net si folosite la diverse joculete pe un forum se pot considera ca incalca drepturile de copyright?Imaginile sigur sant clasificate pe o ... (vezi toată discuția)