avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere pentru căsătorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere pentru căsătorie

Buna ziua!
Pot sa beneficiez de cele 5 zile libere oferite pentru căsătorie daca cununia civila a avut loc în timpul concediului? Menționez că lucrez in învățământ și în luna iulie a avut loc evenimentul. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 16 August 2019
Buna ziua
Acele zile libere se acorda tocmai pt a putea sa va pregatiti si sa participati la eveniment.
Adresati o solicitare conducerii si vedeti ce va raspund.
Verificati la nivel de angajator ce se prevede in astfel de situatii ...adica, daca se prelungeste durata CO cu cele 5 zile acordate pentru casatorie
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu casatorie Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Am si eu o nelamurire. Din cate am auzit cand te casatoresti primesti 5 zile de concediu. Cand se acorda acestea? Cand trebuie instiintat ... (vezi toată discuția)
Zile libere alonso_first_one alonso_first_one Este adevarat ca angajatorul trebuie sa ii dea zile libere unui angajat care face cununia civila?Mentionez ca eu voi face in septembrie cununia civila,insa ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie dicimihaela dicimihaela Intrebare: Daca pe data de 1 sept. 2007 m am angajat pt prima oara, iar eu am avut cununia civila pe 25 august 2007, mai beneficiez acum cand fac nunta de cele ... (vezi toată discuția)