avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia intretinere minor

Am hotararea Instantei definitiva de 2 ani, debitorul nu a achitat nimic din pensia de intretinere minor stabilita de instanta , exista dosar de executare silita la executorul judecatoresc, exista pe rol plangere penala la politie ,si totusi minorul nu a primit nimic pana in prezent !?
- Cine stabileste cuantumul pensiei de intretinere daca debitorul este apt de munca si nu achita nimic !? Ce mai trebuie facut ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:16, 17 August 2019
Buna ziua,
Din pacate nu prea mai aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere norocel_bab norocel_bab buna seara . pentru neplata pensiei de intretinere cui trebue sa ma adresez?plingerea o formulez parchetului local sau instantei de judecata?daca cea in drept ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata daiana_raluca daiana_raluca buna! am divortat de sotul meu,acesta pierzand procesul,fiind obligat la plata cheltuielilor de judecata si a pensiei alimentare.Acesta insa nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ioanpas ioanpas buna , sunt divorsat de pe data de 10-03-14 si pana in prezent nu am primit nici un ban pt. pensia de intretinere a copiilor . cum ar trebui sa procedez sa o ... (vezi toată discuția)