ce anume inseamna aceasta prevedere?Intreb deoarece am un frate care a incalcat aceasta prevedere iar acesta este mai secretos iar oricat am incerca sa aflam ceva de la el spune ca a intrat intr-un microbuz acesta fiind in punctul mort al masinii[el lucrand pe un tir]iar politia la proba cu fiola i-a descoperit 0.34 mg alcool in aerul respirat...este adevarat?ma poate lamuri cineva in cazul acesta?::sorry:
Am uitat sa mentionez ca pe acea instiintare scrie ca i s-a intocmit dosar penal:(
pai toata chestia s-a intamplat in data de 21.10.2009 iar in aceasta scrie(citez):
Va facem cunoscut ca pentru incalcarea la data de 21.10.2009 a prevederilor art. 87/1 din 006.195/2002 R v-i s-a intocmit exercitarea dreptului de conducere DOSAR PENAL incepand cu data de 21.10.2009.
In cazul in care in aceasta perioada sunteti depistat conducand autovehiculul pe drumurile publice in conformitate cu prevederile art.86 alin.2 din O.U.G. nr. 195/2002 republicata,fapta dumneavoastra constituie infractiune la regimul circulatiei.
Pana la ora actuala aceasta este singura citatie sau nu stiu cum se cheama care i-a venit acasa:sorry:asta inseamna ca permisul ii este suspendat?mai poate da de permis din nou?:(
Cu siguranta i s-au recoltat si probe biologice....care a fost valoarea acestora?
Daca se vorbeste de dosar penal....atunci cu siguranta au fost peste 0.80 la mie alcool in sange. Iar in aceste conditii permisul ii este suspendat.
Eu zic sa isi angajeze un avocat specializat pe astfel de cazuri ....
Alcool la volan
bebebv18
buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)