avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de instalare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de instalare

Bună ziua. Recent am revenit în România și îmi doresc să mă angajez în țară. Voi schimba domiciliul din județul Hunedoara pentru a mă stabili în Dâmbovița, Târgoviște . Aș dori să știu dacă pot beneficia de o primă de instalare, având un an muncit în diaspora cu adresă stabilă . Menționez că mă voi stabili în țară la 335 de km distanță de localitatea natală. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 19 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele inregistrate ca someri la agentiile pentru ocuparea fortei de munca care se incadreaza in munca , cu norma intreaga, pentru o perioada de cel putin 12 luni, intr-o alta localitate situata la o distanta mai mare de 50 km fata de localitatea in care isi au domiciliul sau resedinta si, ca urmare a acestui fapt, isi schimba domiciliul ori isi stabilesc resedinta in localitatea respectiva sau in localitatile invecinate acesteia pot beneficia de o prima de instalare, neimpozabila.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima instalare Pantelimon Carmen Pantelimon Carmen Schimb locul de munca,dar nu și domiciliul!Probabil o sa fac naveta sau,O sa locuiesc periodic in orasul unde am noul job.Pot beneficia de un ajutor de la ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare. Adi Mav Adi Mav Pot sa obtin prima de instalare daca nu am fost înscris la agenția de șomaj înainte de a ma angaja ?? (vezi toată discuția)
Prima de instalare andreea125 andreea125 Buna ziua, sunt din Brasov si vreau sa beneficiez de prima de instalare in Bucuresti, iar cand am fost sa cer detalii despre aceasta prima mi s-a spus ca in ... (vezi toată discuția)