avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate fi folosit în România permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate fi folosit în România permisul de conducere american într-o vacanță de 21 de zile?

Buna ziua. Daca cineva are permis de conducere american, poate conduce on Ro daca vine doar pentru 21 zile in Ro?
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: marshanna , utilizator 12:34, 23 August 2019
Si apropos de ce ziceam in primul mesaj, amicul acela egiptean (de fapt, inginer roman care lucra in Egipt) obtinuse permisul de conducere, primul sau permis de conducere in ... Egipt, tara unde el ca sef la nu stiu ce uzina, a primit permisul fara sa dea examen, fara nimic, deci i-a spus secretarei ca vrea permis si l-a primit prin posta. Cu permisul ala egiptean a condus omul prin Romania cateva luni, dupa care si-a echivalat permisul egiptean cu unul romanesc. Adica are permis romanesc fara sa fi dat examen. Bine, intre timp, omul a plecat definitiv la mama dracului, departe, asa ca nu mai foloseste nici permisul romanesc, nici pe ala egiptean, Doamne fereste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rennoire pasaport romanesc expirat razvanmunteanu1 razvanmunteanu1 Buna ziua, Tatal meu locuieste in statul Florida, are cetatenie dubla romano-canadiana, pasaportul romanesc este expirat, nu detine buletin deoarece are ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)