Buna ziua, sunt din Bucuresti si caut un avocat care sa ma reprezinte intr-o situatie de drept civil , pe raza judetului Brasov !
Daca este posibila o relatie pe termen nedeterminat, pentru ca detin o serie de proprietati si implicit cateva probleme , pe care nu le pot expune aici deoarece nu stiu cum sa formulez corect intrebarea !
Puteti lua legatura cu oricare din avocatii inscrisi pe forum si va va indruma corespunzator dupa detalierea situatiei dvs.
Cu stima,
Av. Madalina Pascu
Parerea mea e sa cautati recomandari... nu asa, la intamplare. Oricum, nu intrebarea e importanta, ci problemele, pentru ca exista unii avocati specializati pe diferite domenii si daca ei nu stiu in ce domeniu se incadreaza problema dv., e dificil sa stabileasca o potentiala colaborare.
Buna seara. Problemele sunt mai complexe. De la drepturi de proprietate, pana la tulburare de proprietate ! De aceea am apelat la acest forum. Orice sugestie, recomandare e binevenita. Personal, nu am fost nevoit sa apelez la un avocat pana acum de aceea nu cunosc procedura ! Asadar, daca exista un avocat care sa colaboreze cu un bucurestean pentru problemele aparute in Brasov, ar fi minunat!
Puteti lua legatura cu oricare din avocatii inscrisi pe forum si va va indruma corespunzator dupa detalierea situatiei dvs.
Cu stima,
Av. Madalina Pascu