avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POLUARE FONICA ! Inca din 2019 ma confrunt cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POLUARE FONICA ! Inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare ...

Buna ziua! Inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare fonica provenita de la salile de festivitati ale unui resaturant situat la 150 mt de locuinta mea! Am reclamat in 2020 catre Primarie, Politie, IPJ DB, Prefectura, DSP, Garda de Mediu, Comisariatul pt Mediu, Autoritatea Nationala de Mediu si zeci de apeluri la 112 si nu am rezolvat nimic! Acum sunt hotarat sa apelez la un avocat specializat in probleme de poluare fonica motiv pt care va cer o recomandare pt un avocat specializat cu care sa rezolv problema! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:13, 23 Iulie 2023
Depinde de unde provine poluarea fonica,dacă e rezultatul.unor aparate,utilaje care produc zgomot (,frigorifice,AC,)atunci se poate rezolva am avut spete cu astfe lde utilaje care au trebuit dezafectate.Daca poluarea fonica provine de la muzica,zgomot clienti puteti eventual obține ceva daune morale dar sa nu va așteptați la minuni.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Regulamentul forumului nu permite recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita. Daca este disponibila, respectiva persoana va poate reprezenta contracost.
Posibil, sa fie nevoie de o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice. Trufe Trufe Buna ziua. Am o familie in vecini care dau muzica foarte tare .am fost la ei am vorbit cu ei sa dea muzica mai incet da degeaba .azi am fost la politie si mia ... (vezi toată discuția)
Zgomot instalatie frigorifica spatiu comercial CristiO CristiO Buna ziua, Va rog sa considerati urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un duplex cu o curte de 200m patrati. Langa locuinta mea s-a construit un bloc cu ... (vezi toată discuția)
Zgomot aproape continuu dangiorgian dangiorgian Buna ziua, am cumparat o casa la tara si m-am mutat acolo. Au inceput problemele. Este vorba de zgomot(muzica) aproape continuu. 2 familii care stau alaturat ... (vezi toată discuția)