Buna ziua! Inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare fonica provenita de la salile de festivitati ale unui resaturant situat la 150 mt de locuinta mea! Am reclamat in 2020 catre Primarie, Politie, IPJ DB, Prefectura, DSP, Garda de Mediu, Comisariatul pt Mediu, Autoritatea Nationala de Mediu si zeci de apeluri la 112 si nu am rezolvat nimic! Acum sunt hotarat sa apelez la un avocat specializat in probleme de poluare fonica motiv pt care va cer o recomandare pt un avocat specializat cu care sa rezolv problema! Va multumesc!
Depinde de unde provine poluarea fonica,dacă e rezultatul.unor aparate,utilaje care produc zgomot (,frigorifice,AC,)atunci se poate rezolva am avut spete cu astfe lde utilaje care au trebuit dezafectate.Daca poluarea fonica provine de la muzica,zgomot clienti puteti eventual obține ceva daune morale dar sa nu va așteptați la minuni.
Regulamentul forumului nu permite recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita. Daca este disponibila, respectiva persoana va poate reprezenta contracost.
Posibil, sa fie nevoie de o actiune in instanta.