avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de munca unic asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de munca unic asociat

Daca esti unic asociat nu te poti angaja la propria firma?
Cel mai recent răspuns: ade , utilizator 09:46, 25 Mai 2006
Nu te poti angaja.:(
Poti doar sa iti faci contracte cu CAS, FNUAS...etc...si sa platesti cotele de obligatii, pentru a putea beneficia de pensie, asistenta medicala gratuita , etc.De obicei aceste contracte se fac inscriind in ele sume corespunzatoare salariului minim pe economie, si la acesta suma platesti procentele aferente.
contractul de munca ar putea fi inregistrat la ITM daca din partea societatii este semnat de o alta persoana - un administrator
va multumesc pentru raspunsuri; cam asta stiam si eu dar voiam sa m-asigur ca nu s-a schimbat nimic in legislatie;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala? rusalim rusalim buna ziua,tuturor! am si eu cateva intrebari pentru cei care pot sa ma ajute.Am inchis contractul de munca,incepand cu 01.12.2005.In prezent nu realizez nici ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma lexy3k lexy3k buna ziua! mai am putin si imi deschid o firma(srl). as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea. ce ar trebui sa fac lunar? care sunt ... (vezi toată discuția)
Contributia cas in cazul in care am si venituri din cedarea folosintei bunurilor danielamaria danielamaria Buna, am aflat ca trebuie sa platesc ca persoana fizica (nu pfa) 5,5% din veniturile din chirii la asigurarile de sanatate . Este o suma destul de mare avand ... (vezi toată discuția)