avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie anexa casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie anexa casa

Doresc sa cumpar o casa care are o anexa de 20 mp. Anexa respectiva a fost construita ulterior si nu este trecuta in CF. Cum ar trebui procedat pentru a primi o autorizatie de constructie sau care ar fii pasii pentru a fii in legalitate? E posibil sa primesc amenda daca demarez formalitatile de autorizare?

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie Popica15 Popica15 buna ziua , vreau sa cumpar un teren de 1000 mp pe care se afla o casa in constructie , mai exact este ridicat primul nivel , insa cel ce vinde a facut asta ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Intabulare, cladire fara autoriz de constructie cristina1980 cristina1980 In anul 2000 am cumparat un teren, iar in 2001 am construit o casa pe acest teren fara autorizatie de constructie. Am declarat aceasta casa la dministratia ... (vezi toată discuția)