avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata cheltuielilor de judecata!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata cheltuielilor de judecata!

ora estimata: 13:00
Complet: C 34 Civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC J9 în contradictoriu cu pârâta NEAŢĂ IULIANA ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata sumei de 857,6 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată, astăzi, 03.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei.
Document: Hotarâre 7363/2019 03.07.2019 .
Aceasta fiind hotararea, eu nu inteleg cui trebuie sa plateasca administratia blocului aceasta suma? instantei sau mie? ( mentionez ca aproximativ aceeasi suma am cerut-o in mentiunile finale, dupa efectuarea expertizei contabile, admisa de catre instanta, la cererea mea!
Aveti alaturat, fragmentul din mentiunile finale depuse in 18.iun.2019 la dosar: "4) Totodata, solicit, ca prin sentinta pe care o veti pronunta, conform art 453 Cod Proc Civila: sa obligati reclamanta, Asociatia de propietari Bloc J9 la plata tuturor cheltuielilor generate pe parcursul procesului: a) a cheltuielilor de judecata b) a tuturor sumelor ocazionate cu acest dosar si suportate de subsemnata, dupa cum urmeaza:
- 800,00 lei c.v. onorariul pentru expertiza contabila judiciara.
- 47,90 lei c.v. taxe postale. - 51,00 lei c.v. editare/xeroxare documentatie."
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.


Cel mai recent răspuns: iuliana neata , utilizator 07:51, 22 August 2019
Dvs. trebuie sa va plateasca aceasta suma, asta daca nu fac apel.
Instanta de judecata a dispus prin hotarare judecatoreasca in prima faza fond obligarea la plata catre partea adversa =dv a sumei precizate
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! mulțumesc! ... Kingulescu Kingulescu Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc! Admite, în parte, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta B2KAPITAL PORTFOLIO ... (vezi toată discuția)
Fara sa fi rugat sa platesti o paguba, chemat direct in judecate? ... RobertoBos RobertoBos La intrare de subsol era o usa, care bloca accesul acestia. Cand am intrat acolo, usa s-a defectat usa. Nu am fost cerut sa platesc usa respectiva, am fost ... (vezi toată discuția)
Respingere capat cerere chemare in judecata in temeiul lipsei de interes avantaj avantaj Asociatia noastra la data de 15.10.2013, a chemat in instanta pe parata X pentru recuperarea unei datorii de 11 859,09 lei, la care Judecatoria Sectorului 5 ... (vezi toată discuția)