avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perioada de afisare la domiciliu a unei recomandate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perioada de afisare la domiciliu a unei recomandate

buna ziua
ma interesat dupa cate zile de la avizarea unei recomandate se poate afisa la domiciliu
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:50, 28 Noiembrie 2009
Recomandata se ridica numai de la Oficul postal. In cazul in care nu mergeti sa o ridicati, aceasta se va restitui expeditorului dupa 10 zile de la data la care a fost primita in oficiu postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate marin71 marin71 Sunt un pensionar de invaliditate de gradul 2 din anul 2011 si nici pana in prezent nu am primit decizia de pensionare cu toate ca pensia mi-a fost modificata. ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului-o problema Keyla Keyla Mai nou,de luni bune,postasul nu imi mai aduce alocatia.Nici in cutia postala nu imi lasa aviz,motivand ca pot ridica banii de la oficiul postal si fara ... (vezi toată discuția)