avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conventie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conventie civila

conventia civila se poate incheia si antedatat ? ( o vreau sa fie cu luna iunie )
Cel mai recent răspuns: putineanu , utilizator 17:51, 30 Noiembrie 2009
Da, exista aceasta posibilitate ...:)
Poate exista un termen suspensiv in acest sens.
Se poate incheia conventia civlia de prestari servicii intre persoana juridica si persoana fizica (nu este PFA) ?
Nu are nicio relevanta calitatea de persoana fizica sau juridica , in vederea de prestari servicii.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Insa mai am o intrebare,prin aceasta conventie pot sa-mi acopar cele 3 luni de zile de intrerupere pe cartea de munca si pot astfel sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila Kellynda Kellynda Detin o intreprindere individuala domeniul de activitate intocmiri acte. Intrebarea mea ar fi daca pot \"angaja\" pe inca cineva cu conventie civila pentru a ... (vezi toată discuția)
Conventie ciivila de prestari servicii anca_popescu anca_popescu Se poate realiza o conventie ciliva de prestari servicii intre Pfa si o persoana fizica sau intre II si o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copilului clau_dia clau_dia sunt angajata din decembrie 2009 la firma la care lucrez si acum,anterior am lucrat iunie-august 2009 la o alta firma dar am intreruperea asta de 4 luni deci e ... (vezi toată discuția)