avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Blackcab
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Blackcab

Buna ziua

Sunt partener Blackcab

Angajamentul Blackcab către mine este de 30 zile

Nu mi sa plătit de 2 luni

Ce pot face in cazul acesta ?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: utilizator76 , utilizator 17:39, 21 August 2019
Nu aveti incheiat un contract? Procedati conform contractului cu privire la litigii.
Nu este contract , doar săptămânal se emit facturi de compensare pe comision și Blackcab trimite fișier in format Excel cu , cursele efectuate și cu soldul ( suma.de bani ) pe care o am de încasat

cyan a scris:

Nu aveti incheiat un contract? Procedati conform contractului cu privire la litigii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare rambursuri in cont bancar turcalexandra turcalexandra Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie Societatea mea face livrari (produse pt copii)(detine un magazin on line) catre persoane fizice cu plata ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturi salariale si retineri nejustificate din salariu mariuspe mariuspe Buna ziua, Firma la care lucrez activeaza in domeniul industrial si plateste un salariu fix plus un comision la vanzari si un bonus la cifra de afacere ... (vezi toată discuția)
Situatia soldurilor de activ si pasiv inat inat Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati prin a-mi raspunde la cateva intrebari referitoare la intocmirea situatiei soldurilor de activ si pasiv la 30 ... (vezi toată discuția)