avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cate termene are apelul dupa hotararea instantei de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cate termene are apelul dupa hotararea instantei de fond

Succesiune - Dupa prima hotarare a instantei de fond favorabila mie , partea reclamanta a declarat apel ! Cate termene contine apelul si la cat timp va fi prima infatisare ? Si as dori sa stiu daca art 1103 invocat de avocatul meu este valabil si ramane de necontestat ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 19:56, 21 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu există o lege care să spună câte termene va avea un proces.
vor fi atâtea câte vor fi necesare și depinde, în mare, de probatoriul ce se va administra în cauză.
art. 1103 C.Civ. este și rămâne valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de perimare danimarinescu danimarinescu In prima instanta la jud Cornetu intr-o cauza de PARTAJ JUDICIAR , s-a dat o hotarare in favoarea reclamantului . Horatarea a fost atacata cu apel la TB in ... (vezi toată discuția)
Apel ContSters230219 ContSters230219 intr-un apel nemotivat pot cere refacerea unor dovezi? cererea de refacere a dovezilor pot constitui motive de apel? evident ca ma refer la probele pe ... (vezi toată discuția)
Minciuni declarate despre mine scrise într-o hotărâre civilă. pot da în judecată partea adversă din acest motiv? andrep andrep Buna ziua din nou, Va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez daca intr-o hotarare sunt scrise numai minciuni si aberatii despre mine pe care ... (vezi toată discuția)