avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Curatela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Curatela

Buna ziua ma numesc Bardi Angelica a-și dori sa aflu ce acte îmi trebuie sa obțin o curatela pentru soacra mea care este încadrată în handicap de gradul 6 i cu probleme psihice..Asi vrea sa i deschid un cont la banca pe numele ei și dacă i bolnavă cum pot sa i deschid conttul
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:50, 22 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Trebuie sa o puneti sub interdictie prin hotarare judecatoreasca solicitand ca dvs sa fiti numit tutore. Se va face ancheta sociala si se va dispune o expertiza psihiatrica. Dvs trebuie sa depuneti actele medicale pe care le aveti si eventual martori. Atat dvs cat si soacra dvs veti fi audiati de catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc bardi angelica asi dori sa intreb cum pot ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Bardi Angelica asi dori sa intreb cum pot obține copie dupa certificatul de deces al primului soț cu care a fost căsătorită soacra mea ... (vezi toată discuția)
Drepturi familiale Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua mă numesc Bardi Angelica am soacra bolnava are aizcheimer am obținut curatela fata de soacra mea.Sotul meu mai are un frate care nu se ocupa de ea ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)