avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare gravide vs asociat firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare gravide vs asociat firma

Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 3 a. Nu sunt asigurata si nu am venituri, dar din motive de organizare a firmei sotului( recent deschisa), trebuie sa intru ca asociat (SRL). Cum ramane cu asigurarea mea de gravida? O pot continua pana nasc cu toate ca devin asociat(martie 2020) sau trebuie sa platesc alt tip de asigurare?

Alte discuții în legătură

Asigurari sociale alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am mai intrebat ceva pe tema asta dar cred ca nu s-a inteles. daca sunt insarcinata si totodata asociatul unic nesalariat si fara dividente al unui ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate dumitrachectin dumitrachectin Buna ziua, Am următoarea situație. În data de 15 februarie contractul meu de munca se va încheia unilateral, postul meu se va desființa, am fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida neasigurata alinaelena89 alinaelena89 buna seara. sunt insarcinata in 8 luni, sunt administrator al unui srl, dar nu mi-am facut contract de munca (deoarece am inteles ca in aceasta functie nu esti ... (vezi toată discuția)