avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar dauna RCA nerezolvat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar dauna RCA nerezolvat

Buna ziua, am masina avariata in service de 23de zile, am fost lovita de un asigurat Groupama. Constatatorul ne tot amana pentru vizionare paguba. Mai pot repara masina in regim propriu avand in vedere ca deja a trecut foarte mult timp de la accident si nu am o rezolutie finala? Firma de asigurari ar fi obligata in continuare sa ma despagubeasca?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:22, 22 August 2019
Buna ziua,
Daca sunteti persoana fizica...poate va ajuta o plangere la ANPC si/sau ASF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaprobare plata reparatie misu_flo misu_flo Buna, Anul trecut mi-a fost lovita masina. S-a facut constatarea si s-a aprobat reparatia. Deoarece trebuia lasata masina min 10 zile in service, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema cu asigurarea (groupama) de la masina. ... Sergiu.Avram Sergiu.Avram Buna ziua! Am o problema cu asigurarea (Groupama) de la masina. Îndata de 27.09.2023 am avut un accident, am fost lovit în spate de catre un conducator ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident auto dragneaadrian dragneaadrian Buna seara, am nevoie de un raspuns sau in sfat in legatura cu un accident auto. Masina mea care era parcata, a fost avariata in urma unui accident dintre 2 ... (vezi toată discuția)