avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Am o problema cu asigurarea (Groupama) de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Am o problema cu asigurarea (Groupama) de la masina. ...

Buna ziua!
Am o problema cu asigurarea (Groupama) de la masina.
Îndata de 27.09.2023 am avut un accident, am fost lovit în spate de catre un conducator care avea asigurare tot la Groupama. La constatare nu a durat mai mult de 10 minute si inspectorul constatator a venit cu o oferta la mine, o suma de bani si imi repar masina in regie proprie sau mi.o repara ei. Am ales banii (bara din spate neavând probleme serioase, doar semne de vopsea de la cealalta masina).
Mi.am reparat.o la un prieten la service ca oricum ce mi.au dat ei nu acoperea nici jumatate din costul real.

Acum 2 saptamani alt accident, la fel, lovit în spate. Coincidență vinovatul tot la Groupama.
Îmi duc masina la constatare, m.au sunat că au trimis cererea cu daunele masinii si ca asteapta avizarea de reparatie. Acum 2 zile ma suna de la service sa.mi spuna ca nu a fost aprobata reparatia că am avut dauna în trecut cu regie proprie, ca am fost despagubit in lei si nu se poate repara masina în cazul acesta.
Le.am explicat ca ce mi.au oferit ei la accidentul din trecut nu acoperea nici pe jumatate daca mergeam la un service autorizat sa fac asta.
Dealtfel le.am cerut sa.mi justifice si mie daca scrie undeva in contract ca eu trebuie sa ma prezint cu dovada de reparatie la ei.
Au durat ore în șir discutiile si ma plasau de la inspectorul de la service la operatorii de asigurare. Nu am reusit sa o scot la capat cu ei.
Ba mai mult de atat, îmi cer si masina de mi.au dat.o la schimb, sa o duc în 3 zile.
Am facut o reclamatie la ANPC dar nu cred ca ma ajuta cu ceva, poate pe altii pe viitor...
Va rog sa ma ajutati caci depind de masina personala, lucrez la Uber cu ea si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sergiu.Avram , utilizator 08:54, 21 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco dupa dauna totala care s-a reparat in service-ul autorizat. Marius-Nicolae Marius-Nicolae Am avut un accident cu masina mea noua mazda3, pe care asiguratorul Groupama fara probleme, a finantat reparatia in service-ul autorizat mazda. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Problema rca grupama trandafir1 trandafir1 buna ziua. am avut un accident cu o dacie care nu mia accordat prioritate, dupa care am fost la asigurari pt constare.Eu am dus masina la un service unde a ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca, calcul dauna tutuianu tutuianu Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime am facut o amiabila cu vinovatul . Am fost la firma dansului de RCA unde am iesit culpa comuna am accepta ... (vezi toată discuția)