avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condica de prezență - se poate tăia? și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condica de prezență - se poate tăia? și modifica,,,? ?

Bună dimineața !
Vă rugăm foarte frumos să ne ajutați cu câteva sfaturi :
- un coleg a întârziat la serviciu dimineața,
dar în Condica de prezența s-a pontat normal.
- colegul meu de la Resurse umane
a tăiat cu un pix cu culoare roșie și a trecut o altă oră de sosire la serviciu
- colegii s-au revoltat

Vă rugăm frumos să ne spuneți :
- este corect și legal să se facă corecturi în Condica de prezență ?

Ultima modificare: Vineri, 23 August 2019
oanaportar, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 00:12, 26 August 2019
Vă mulțumim frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Se poate sanctiona salariatul care a modificat in condica fara a avea un astfel de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea condicii in deplasare de o zi. gabriellear@yahoo.com gabriellear@yahoo.com Sunt auditor de terta parte . Dimineata la sosirea in unitate semnez condica de prezenta. Am program de birou 1-2 ore apoi plec pe teren in tot judetul cu ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața ! avem mare ajutor de un sfat din partea dumneavoastră. ... oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Avem mare ajutor de un sfat din partea dumneavoastră. Colegii au sesizat că pe Fluturașii de salarii apar sume greșite la ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)