avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Orange
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Orange

In luna septembrie 2018,sora mea in vârsta de 73 de ani care locuiește singura la tara,a instalat televiziune prin cablu cu firma Orange.
Contractul s-a facut prin telefon pe 2 ani.
Dupa aproximativ 8 luni s-a îmbolnăvit si a trebuit sa se mute in alta localitate la una din fetele ei. A anunțat telefonic pe cei de la Orange de acest lucru dar ei au spus ca trebuie sa plateasca pana la finalul contractului.
Va rog să-mi spuneți dacă există vreo posibilitatede a nu mai plati acesti bani având in vedere faptul ca are o pensie de 681 de lei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 00:04, 24 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi contractul, daca exista o clauza de boala, invalidiatte, etc... se va putea face ceva, daca nu, NU.
Cat de mare sau mica este pensia nu este relevant!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura deschidere succesiune anonim anonim Cu stima pentru toata lumea prezenta pe forum Problema mea este , zic eu ,una simpla, pentru care insa nu am raspuns. Situatie: Sot , Sotie, fara copii ... (vezi toată discuția)
Contract orange Aivilo Aivilo Bună seara!! In luna septembrie 2018 s au prezentat la domiciliul meu 2 angajați ai Orange.Acestia au venit cu o oferta cablu și TV prin fibra optica.Ne ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apt alexacris alexacris buna seara, daca ma puteti ajuta cu un raspuns.suntem 3 frati si mama mea a facut contract de vanzare cumparare surorii mele mai mare fara nici o clauza in ... (vezi toată discuția)