avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... 2 polite PAD pe acelasi imobil, este legal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

2 polite PAD pe acelasi imobil, este legal?

Eu cu sotia avem un credit ipotecar pentru o locuinta, recent am vazut ca banca mi-a tras din contul meu de lei valoarea de 20 euro pentru polita PAD, sotia a facut aceasta polita la o alta companie si a dus-o la inceputul anului la banca, acum angajata bancii ne-a spus ca si eu si sotia trebuie sa platim cate o polita. Eu nu inteleg cum putem asigura de 2 ori acelasi imobil, este legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Asigurare pentru credit ipotecar la bcr mary_z13 mary_z13 buna ziua, Am un credit ipotecar la BCR de 10.000 Euro de acum 4 ani.Pana acum (anii trecuti)am dus asigurarea de 20 de euro, ce obligatorie si a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta dia_cj2005 dia_cj2005 Buna ziua Detin o locuinta achizitionata prin credit imobilar ipotecar din 2006.De cativa ani s-a dat legea asigurarii obligatorii pt pocuinta,insa dupa cum ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)