Bună seara !
Fostul concubin , în încercarea de-a se răzbuna pe mine pentru că l-am părăsit , mi-a plantat arme de foc încărcate în încăperea în care locuiam cu cei doi copii minori .
La ce faptă penală poate fi încadrată infracțiunea în sine ?
Dacă în urma sesizării IGP , procurorul militar dezinvestește cauza aplicând o sancțiune de 800lei și cheltuieli de judecată , eu personal aș putea depune plângere în acest sens pentru redeschiderea urmăririi penale ?
Menționez faptul că în dosarul respectiv am fost marcată cu calitatea de martor .
Mulțumesc anticipat !
Buna ziua draga doamna, mi se pare un pic superificiala situatia chiar si din partea celor de la IGP...fostul concubin poate fi acuzat in primul rand de violare de domiciliu (sigur daca dumneavostra reusiti sa demonstrati in vreun fel tot ceea ce sustineti) dupa violarea de domiciliu puteti ridica problema sigurantei celor doi copii minori care puteau gasi in orica moment acele arme ce reprezentau un pericol iminent atat pentru ei cat si pentru cei din jurul lor...printr-o expertiza balistica si alte investigatii puteti obtine mai multe capuri de acuzatie in ceea ce priveste pe fostul concubin ex: (de unde provin si cui ii apartin acele arme, stadiul lor de functionare, detentia inlegala ...etc.).