avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectarea regimului armelor și munițiilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Bună seara !
Fostul concubin , în încercarea de-a se răzbuna pe mine pentru că l-am părăsit , mi-a plantat arme de foc încărcate în încăperea în care locuiam cu cei doi copii minori .
La ce faptă penală poate fi încadrată infracțiunea în sine ?
Dacă în urma sesizării IGP , procurorul militar dezinvestește cauza aplicând o sancțiune de 800lei și cheltuieli de judecată , eu personal aș putea depune plângere în acest sens pentru redeschiderea urmăririi penale ?
Menționez faptul că în dosarul respectiv am fost marcată cu calitatea de martor .
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 12:36, 26 August 2019
Buna ziua draga doamna, mi se pare un pic superificiala situatia chiar si din partea celor de la IGP...fostul concubin poate fi acuzat in primul rand de violare de domiciliu (sigur daca dumneavostra reusiti sa demonstrati in vreun fel tot ceea ce sustineti) dupa violarea de domiciliu puteti ridica problema sigurantei celor doi copii minori care puteau gasi in orica moment acele arme ce reprezentau un pericol iminent atat pentru ei cat si pentru cei din jurul lor...printr-o expertiza balistica si alte investigatii puteti obtine mai multe capuri de acuzatie in ceea ce priveste pe fostul concubin ex: (de unde provin si cui ii apartin acele arme, stadiul lor de functionare, detentia inlegala ...etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimitatea proprietarilor - dispozitiv de ascultare instalat în casă de fostul concubin Mirabela Vlad Mirabela Vlad Buna seara. In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si pentru efortul depus in oferirea raspunsurilor, consider acest portal foarte util. Sper sa ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o persoana cu probleme psihice ? MadalinG MadalinG Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: Mama prietenei mele a locuit in concubinaj cu un barbat timp de 20 de ani. Acest sufera de schizofrenie ... (vezi toată discuția)