avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Eu sunt divorțat de fostul soț avem 2 copii la divorț am hotarat de comun acord ca unul din copii sa locuiască la mine unul la el,am luat copilul in vacanta si nu vrea sa se mai intoarca la el,nu mai vrea nici sa vb cu el la telefon, băiatul are 9 ani,se poate rezolva sa ramana băiatul la mine fără să deschid alt proces?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:12, 26 August 2019
Faceti in acest sens o conventie la notar, daca impreuna agreati aceasta varianta.

Ar trebui sa aveti in vedere si pensia de intretinere pt 2 copii care e de max 1/3 din venitul net al tatalui si un program de vizita pt ca tatal sa -si poata vedea ambii copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare cu minori din tara, suplinire acord cristinastoica876 cristinastoica876 Sunt divortata am doi copii minori de 11 respectiv 16 ani cu domiciliu stabilit la mine dar cu exeecitarea drepturilor parintesti ambilor parinti, tatal nu are ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului in strainatate dupa noul cod lavz lavz Buna! Am si eu o speta si am nevoie de cateva lamuriri.Sunt divortata si din casatorie a rezultat un baiat pt care am o hotarare judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)
Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)