Părinții mei au primit, ca donație, un apartament care trebuia să fie trecut, după divorț, pe numele meu. Divorțul s-a terminat, dar ei nu mai vor să facă acest lucru. Se poate anula donația?
Bună ziua! Acum câțiva ani, locuiam într -un apartament cu fiul meu, soțul fiind plecat în străinătate. Proprietarii s-au hotărât să vândă acel apartament. Fiind o chiriașă de bună credință, proprietarii mi-au făcut o reducere substanțială și plata în 3 rate. S-a făcut un precontract, iar eu am achitat două rate, urmând ca a3-a rată să fie achitată de soțul meu. Soțul nu a achitat rata, ceea ce a dus la anularea precontractului. Totuși, ca să nu pierd banii, proprietarii mi-au propus să doneze apartamentul părinților mei, cu promisiunea ca după divorț, să fie trecut pe numele meu. Divorțul s-a terminat de ceva timp, însă eu m-am trezit cu surpriza că părinții mei, nu mai vor să treacă apartamentul pe numele meu. Întrebarea este, pot proprietarii ( cei ce au făcut donația ) să retragă donația?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bunul ar fi fost propriu daca vanzatorii va donau doar dvs, asa ca nu conta cat dura procesul de divort.
Pacat ca nu v-ati informat eficient la vremea aia, pe de alta parte, va inteleg ca nu v-ati asteptat sa patiti asta din partea parintilor.
Donatie sot?
andradaa
Buna ziua !
Am si eu niste nelamuriri si v-as ruga sa ma ajutati.
Sunt casatorita de 8 ani, sotul meu a avut inaintea casatoriei un apartament impreuna cu ... (vezi toată discuția)