avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere intre doua contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere intre doua contracte de munca

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu lamuriri pentru urmatoarea problema:
o cunostinta isi va schimba locul de munca, iar intre cele doua CIM ar avea o pauza de aproximativ 2 saptamani. Se va pierde continuitatea in munca, dar mai concret ce inseamna asta si ce urmari grave ar avea? Chiar nu este recomandat sa aiba o pauza intre cele doua CIM, daca in perioada preaviului nu poate avea concediu?
Conteaza pentru cotizarea la pensie? Daca da, am inteles ca se pot plati aceste contributii pentru perioada de intrerupere.
Multumesc anticipat,
O zi frumoasa
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2019
Liana_Maries, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 25 August 2019
Perioada de intrerupere nu constituie stagiu de cotizare la pensie.

Ati inteles bine, ca se pot plati aceste contributii pentru perioada de intrerupere.

In perioada preavizului poate beneficia de concediu de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj diana24 diana24 Sunt in preaviz pana pe data de 15 iunie apoi am concediu pana pe 27 iunie. Sa inteleg ca de pe 27 iunie se inchide contractul de munca? Iar de pe aceasta data ... (vezi toată discuția)
Pauza intre locuri de munca Subiect nr.1 Subiect nr.1 Buna ziua, Revin cu o intrebare, care s-a mai postat, dar nu imi e clar. Voi inceta activitatea la actualul loc de munca, perioada de preaviz este cu acordul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj Rebeckah Rebeckah Buna ziua, beneficiez de indemnizatia de somaj daca: -sunt in perioada de preaviz, postul pe care lucrez se restructureaza? -mentionez ca lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)