avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare de la poliție pentru depășirea vitezei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare de la poliție pentru depășirea vitezei legale pe A2: autoturismul meu nu a fost în acel loc în data precizată, cum să răspund solicitării?

Am primit o comunicare de la poliția autostrăzii a2 prin care mi se solicita transmiterea datelor de identificare ale persoanei care a condus autoturismul propietate personală depășind viteza legală. Numai ca la data , ora si km de autostrada Autoturismul meu nu a fost in acea zona, nici condus de mine nici de altcineva. Cum pot Răspunde solicitării si care ar putea fi urmările pentru mine. Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 13:28, 30 August 2019
Doar numarul de inmatriculare si marca ( nu tip sau culoare). Am trimis raspuns la datele de contact primite in comunicare.
Cu siguranță s-a creat o confuzie dacă spuneți că maşina nu a fost în acel loc la acea dată. Probabil înregistrarea/fotografia făcută de camera de pe A2 nu este suficient de clară, iar un domn/ o doamnă cu o maşină identică/similară (mai mult: şi cu număr de înmatriculare uşor diferit) a depăşit limita legală de viteză pe acel segment de autostradă.

Veți primi un răspuns oficial de la Poliție care cu siguranță va fi în folosul dumneavoastră.

P.S.: de-a dreptul şocant şi penibil. :)
Este posibil sa fie vorba de o confuzie.

Va veti edifica atunci cand veti putea vizualiza "poza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie editholivia editholivia buna ziua, pentru contestatrea unui proces verbal de contraventie, in ce HG sau act norativ gasesc articolul care spune ca pentru ca poza sa fie considerata ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile in urma depasirii vitezei legale danutzzul danutzzul Buna ziua, In data de 24.04.2009 am fost oprit pe A2 pentru depasirea vitezei maxime legale si mi s-a suspendat permisul pentru 3 luni. Am refuzat sa semnez ... (vezi toată discuția)