avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Contract de comodat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Contract de comodat

Doresc sa dau în chirie un apartament și sa închei un contract de comodat, întreabă mea este : fiind un contract cu titlu gratuit există posibilitatea ca să trec la clauze suma pe care chiriașul ar trebui sa mi-o trimită lunar? nu sunt în Ro și nu as avea cum sa umblu pe la Anaf in cazul în care închei un contract de închiriere.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 26 August 2019
Daca trebuie sa va dea bani, nu mai e contract de comodat, nu credeti ?
Incheiati un contract de inchiriere, ca asta faceti, inchiriati si treceti cat mai multe situatii posibile.. ce se intampla daca nu plateste cheltuielile, chiria, daca distruge vreun bun, cine repara si ce in caz de defectiune.. etc.
In ce priveste declararea, o puteti face si online, va faceti cont si depuneti declaratia online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu bună ziua, am un apartament disponibil (pe ... Pietra Pietra INCHIRIERE SPATIU Bună ziua, Am un apartament disponibil (pe care nu vreau să-l vând momentan) și aș vrea să-l ofer in chirie unei familii nevoiașe ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)