Am absolvit ASE Bucuresti ,specializarea finante-banci si acum vreau sa imi deschid un after school.As dori sa stiu daca aceasta pregatire imi permite sa supraveghez copiii la efectuarea temelor si a celorlalte activitati dintr-un after school. Exista un anumit numar de personal aferent unui numar de copii prezenti ? Exista undeva specificari clare si precise despre cum trebuie desfasurata activitatea intr-un after school? Orice lamurire , indrumare , sfat sau informatie in acest domeniu imi sunt de mare folos.Precizez ca detin o Intrepridere Individuala pe care intentionez sa o folosesc pentru aceasta activitate. Va multumesc tuturor. Ana
In primul rand o sa va trebuiasca si acordul Inspectoratului scolar pentru un acest gen de activitate. Cu ASE si specializarea dobandita va veti putea ocupa de partea manageriala a after school-ului. Veti putea eventual sa-i indrumati la temele de la obiectele pe care le aveti dv pe foaia matricola, daca elevii studiaza vreunul din aceste obiecte. Pentru supravegherea copiilor la efectuarea temelor si celorlalte activitati va trebuie metodicile pentru obiectele respective.Ma indoiesc ca se va considera ca aveti calificarea necesara pentru a-i indruma la temele de la limba romana, geografie, etc., daca pe foaia matricola nu aveti metodicile predarii obiectelor respective.