avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Bună ziua e adevarat ca nu se pot elibera adeverinte de la primarie ptr schimbarea buletinului daca am amenzi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 26 August 2019
La unele Primarii asa se practica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, refuz eliberare adeverinta primarie cu motiv ''amenzi neachitate'' oltul oltul a expirat buletinul si pentru a innoi am nevoie de o adeverinta de la primarie,iar ei nu emit aceasta eadeverinta deoarece am datorii la primarie (amenzi de ... (vezi toată discuția)
Probleme la schimbarea cartii de identitate cristina_mihaela84 cristina_mihaela84 Buna ziua, In acesta saptamana imi expira cartea de identitate, drept urmare m-am prezentat la primaria comunei unde locuiesc pentru reinoire. Mi s-au cerut ... (vezi toată discuția)
Condiționare carte identitate de plata amenzilor Francesco20 Francesco20 Bună seara! As dori si eu sa ma lămurească cineva cu următoarea situatie: am câteva amenzi neachitate din anul 2011 emise de Ratb, astăzi am fost sa îmi ... (vezi toată discuția)