avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt repercusiunile unui cec refuzat la plata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt repercusiunile unui cec refuzat la plata datorita popririi contului?

Contul societatii imi era blocat de catre fisc.Un furnizor neinspirat a prezentat la plata un cec care fusese initial lasat drept garantie( in alb). Desi eu am depus la banca suma necesara platii cec-ului ,acesta a fost refuzat la plata datorita popririi deja existente. Ma puteti ajuta ,va rog, spunandu-mi care vor fi urmarile (imediate si urmatoare) ale acestui fapt? Cum pot sa ma apar , ce argumente pot aduce in favoarea mea? Va multumesc . Ana
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:04, 27 Noiembrie 2009
Luati legatura cu respectivul furnizor....si incercati sa faceti plata. Daca nu depaseste 5.000 lei platiti numerar....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)
Garantii Cent Cent Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. Totodata cei de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate cec Cent Cent Cate zile are valabilitate din data emiterii are un CEC? Modelul vechi are o decontare mai lunga; exista riscul de a expira? (vezi toată discuția)