avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cine incaseaza banii?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cine incaseaza banii?

buna ziua

tatal meu a cumparat o masina (jumatate bani proprii jumatate credit) iar polita casco este cesionata in favoarea bancii, dar el este proprietar pe masina. de curand a avut un accident cu dauna totala. ma intereseaza si pe mine daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cine o sa ia banii de la casco?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:09, 27 Noiembrie 2009
Societatea de leasing va incasa contravaloarea creditului iar diferenta ii va reveni tatalui dvs!B-)
nu e luata in leasing....el a dat jumatate avans si pentru restul a luat un credit de la brd...
Atunci banca va lua banii pentru partea de credit acordata , iar diferenta va reveni tatalui dumneavoastra !
Ok, imi cer scuze ...este acelasi lucru: banca isi va incasa creditul iar diferenta ii va reveni tatalui dvs!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit auto potatoonions potatoonions am un credit auto pe persoana fizica,drept garantie era masina ,eu am avut accident si ma despagubit casco,eu am incasat bani,dar acu am ramas cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Cesiune asigurare catre banca melcisor melcisor Buna ziua! In dec 2006 am cumparat un autoturism cu credit auto. L-am asiugurat casco inca din prima zi, insa asigurarea este cesionata in favoarea bancii. ... (vezi toată discuția)
Leasing masina - proces pierdut SAlex123 SAlex123 Buna ziua, Acum un an am avut un accident cu masina, rezultand intr-o dauna totala. Masina a fost achizitionata in anul 2009 Noiembrie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)