avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa contract chirie si comportament indecent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa contract chirie si comportament indecent

Dupa 3 ani, in gazda, inca nu am contract.
Mai nou, gazda (barbat fiind), prin scandal, a cerut sa plec.
Mentionez ca, a folisit un limbaj extrem de vulgar.

Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:56, 27 August 2019
Bună ziua,

Care e întrebarea? Dacă nu aveți contract înregistrat la ANAF îi ocupați locuința fără temei legal și are dreptul de a vă cere să plecați. Aveți o altă întrebare? Sau asta era? Dacă vă poate cere să plecați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Aurelianad Aurelianad Buna ziua ,am o relație de 2 ani jumătate cu un bărbat cu 13 ani mai in vârsta,din care a rezultate un baietel de 15 luni acum! Băiețelul este recunoscut ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil Georgian44 Georgian44 Salut. Am inchiriat un apartament in urma cu 8 luni fara acte de inchiriere legale, proprietarul garantand sederea mea pe minim 12 luni. La 1 August imi da ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta sotie DoruD DoruD Sunt divortat dar locuiesc inca cu fosta sotie si cei 2 baieti de 30 si 26 ani intr-un apartament de 3 camere, sufrageria fiind de trecere. Dansa nu vrea sa ... (vezi toată discuția)