avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Filmare fara acordul persoanei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Filmare fara acordul persoanei

Buna ziua,
Un cuplu a inchiriat sala de mese a unei pensiuni din localitate ptr petrecerea de cununie. Sala respectiva avea camere de filmat, insa proprietarul nu le-a adus la cunostinta daca acestea functioneaza sau nu....Are dreptul legal sa filmeze ? In plus, nu le-a dat nici un contract de inchiriere, nici factura sau chitanta ptr banii achitati. Ce se poate face in acest caz ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Danyella_tm , utilizator 13:21, 27 August 2019
Bună ziua,

În incinta lui are dreptul să filmeze, dar ar fi trebuit să notifice acest fapt persoanelor prezente in incintă. Dacă nu le-a dat contract, factură, chitanță, e ca și cum închirierea nu există. De ce întrebați ce se poate face, au nevoie de aceste acte sua doar s-au supărat acum după eveniment că nu au dovezi de plată a banilor?
Au nevoie de acte ca dovada a achitarii banilor. Mai ales ca initial s-au inteles ptr o suma ( cand au vorbit de inchirierea salii ), iar la final le-au cerut mai mult, desi nu au avut parte de nici un beneficiu suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sa fi dat in judecata pentru o recenzie? Eran Eran Am fost cazata la o pensiune, unde am avut o experienta foarte neplacuta. Am mers deoarece am avut o nunta acolo. Mirii, au negociat preturile cu managerul ... (vezi toată discuția)
Relatii intime cu minora creative5510 creative5510 Buna seara, v-as ruga daca imi puteti explica ce as pati in urmatoarea problema: Daca se intampla ca un baiat 21 de ani sa faca sex cu o fata de 17 ani ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)