avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in acte

Buna ziua va rog sa ma îndrumați și pe mine cu o problema!eu am lucrat intr-o clădire de birouri unde nu putea intra oricine, nu am semnat contractul de munca nici nu l am văzut măcar, dar cu toate astea eu am lucrat vreo 6 luni, bun... de anul trecut din Iulie și pana in prezent eu figurez la ANAF cu venituri din partea fostului angajator! Venituri declarate de el și sunt de câteva zeci de lei pe luna 3800, 6500, pe luna , eu între timp neștiind lucru asta am declarat ca nu am venituri! Cum pot sa l trag la răspundere pe angajator , care a știut despre ceea ce a făcut in privința contractului meu!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 27 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o sesizare la Politie/Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii neachitate de angajator madd_ct madd_ct Buna ziua. Sunt o salariata cu 10 ani vechime in munca; am avut nevoie de o adeverinta cu stagiul de cotizare pe care am solicitat-o si am obtinut-o de la ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 cu ore mai putine decat muncite Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Angajatorul angajeaza cu contract de munca de 8h/zi, iar dupa un an angajatul se duce la Casa de Pensii si ... (vezi toată discuția)