avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare SPV

buna ziua
Tin contabilitatea la o intreprindere individuala si sunt la inceput.Intreprinderea nu e platitoare de tva,nu are certificat digital si as vrea sa ii creez spatiu virtual ca sa pot depune declaratiile.
ce declaratii trebuiesc depuse pentru un II?
cine se ocupa inainte de firma depunea de pe semnatura ei.
multumesc
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:24, 27 August 2019
Pe spatiul privat virtuat creat in mod obisnuit se poate depune doar declaratia unica Alte declaratii cum ar fi declaratia 112 daca are salariati angajati si cea pentru casa de marcat necesita cetificat digital.
Ultima modificare: Marți, 27 August 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua! Pentru un II , neplatitoare de Tva, un singur angajat , cum pot sa tin contabilitatea si ce declaratii trebuiesc depuse? Multumesc (vezi toată discuția)
Certificat digital Mirela Savulescu Mirela Savulescu Buna seara. Am preluat de curand o firma doar pe partea de HR - Resurse umane. In contract am specificat clar ca ma ocup de intocmirea declaratiei unice iar ... (vezi toată discuția)
Spatiul virtual ca sa depun d112 andreea_lazar andreea_lazar Am inceput sa tin contabilitatea primara la un II si nu are creat spatiul virtual. Contabila care era inainte ii depunea de pe semnatura ei declaratiile. Cum ... (vezi toată discuția)