Buna seara.
Am preluat de curand o firma doar pe partea de HR - Resurse umane. In contract am specificat clar ca ma ocup de intocmirea declaratiei unice iar depunere o face contabilul.
Contabilul nu a depus declaratia unica pentru februarie si refuza sa o depuna pe cea pentru martie, ambele intocmite de mine.
Intrebarea mea este daca pentru o firma pot exista mai multe semnaturi digitale, adica eu sa depun 112 cu semnatura mea, iar contabilul sa depuna restul de declaratii.
Nu am mai intalnit situatia aceasta desi colaborez cu mai multe firme de contabilitate...
Multumesc.
Nu vad de ce ar depune contabilul daca dvs.intocmiti D 112.
Normal este sa aveti semnatura dvs.si sa va asumati ceea ce depuneti.
Evident ca se poate sa detineti si dvs.certificat digital.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.