avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Certificat digital
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Certificat digital

Buna seara.
Am preluat de curand o firma doar pe partea de HR - Resurse umane. In contract am specificat clar ca ma ocup de intocmirea declaratiei unice iar depunere o face contabilul.
Contabilul nu a depus declaratia unica pentru februarie si refuza sa o depuna pe cea pentru martie, ambele intocmite de mine.
Intrebarea mea este daca pentru o firma pot exista mai multe semnaturi digitale, adica eu sa depun 112 cu semnatura mea, iar contabilul sa depuna restul de declaratii.
Nu am mai intalnit situatia aceasta desi colaborez cu mai multe firme de contabilitate...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:28, 29 Aprilie 2016
Buna seara,
Se poate. Pot fi mai multe semnaturi digitale pt o firma. Ca doar e pe bani.
Diana.
Nu vad de ce ar depune contabilul daca dvs.intocmiti D 112.
Normal este sa aveti semnatura dvs.si sa va asumati ceea ce depuneti.
Evident ca se poate sa detineti si dvs.certificat digital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica: optionala sau obligatorie? mikenzo mikenzo Buna seara tuturor! Am citit pe undeva ca incepand cu data de 01.07 a.c. semnatura electronica este obligatorie pentru anumite domenii de activitate. Stie ... (vezi toată discuția)
Certificat digital depunere declaratii zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Stie cineva cat costa toata procedura si intocmai un certificat digital pentru depunerea declaratiei on-line (e vorba de firma si de ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratie unica pentru firme anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, Contabila mea m-a anuntat acum cateva zile ca s-au Codul Fiscal si Codul Muncii si ca se va depune o singura declaratie lunara, declaratie pe care ... (vezi toată discuția)