avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate intreprindere individuala

Buna ziua!
Pentru un II , neplatitoare de Tva, un singur angajat , cum pot sa tin contabilitatea si ce declaratii trebuiesc depuse?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_lazar , utilizator 14:39, 3 Ianuarie 2020
Veti completa registrul jurnal de incasari si plati, veti depune declaratia unica folosind contul personal deschis cu nume si cnp pe spatiul privat virtual de pe internet.
Pentru partea cu angajatul pe care scrieti ca il aveti cu contract de munca pe I.I. veti depune declaratia 112.
multumesc de raspuns
va rog , imi puteti da un model completat de D112?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)
Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Trece de la salariat la venituri independente patrickstanciu patrickstanciu Buna ziua! Deoarece nu sunt familiarizat cu legislația din domeniu, iar informațiile găsite pana acum nu imi sunt foarte clare, doresc sa lămuresc aceasta ... (vezi toată discuția)