am efectuat o plată către trezorerie și din păcate am greșit CUI-ul. Se va accepta plata? Plata din cont s-a procesat. Se poate afla, și daca da, în cât timp aflu dacă trezoreria mi-a acceptat plata?
În caz contrar în cât timp se returnează banii? Se returnează automat sau trebuie sa depun cerere?
Banii au ajuns la societatea al carui CUI a fost trecut in OP. Puteti depune o cerere de îndreptare a erorilor din documentele de plată cf Ordinului nr. 164/2017 .
Banii au fost returnați in cont automat. Daca iban-ul nu corespunde CUI, trezoreria respinge plata in câteva zile.
Mulțumesc!
Ioan Petru Butariu a scris:
Banii au ajuns la societatea al carui CUI a fost trecut in OP. Puteti depune o cerere de îndreptare a erorilor din documentele de plată cf Ordinului nr. 164/2017 .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.