avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Provident imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Provident imprumut

Buna ziua ! Sotul meu a facut acum 8 ani cred un imprumut la provident de 6 mil sau 600 lei , imediat dupa ce a facut imprumutul a parasit tara nu a platit nici o rata ! In tot acest timp nu am primit nici o instintate cat are de plata . Noi nu locuim in tara si luna vitoare mergem in tara , dorim sa achitam aceasta datorie dar nu stiu la ce sa ne asteptam ? Cam cat sa fi crescut comisionul lor de la cei 6 mil ? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:35, 28 August 2019
Nu stiti daca s-a inceput executare silita sau nu? Puteti sa va uitati in contract sa vedeti ce dobanda era trecuta si sa faceti un calcul. Dar cred ca undeva la peste 9000 lei. (spun doar din experienta altor contracte de imprumut).

Daca nu s-a inceput executarea, puteti sa asteptati si sa depuneti si contestatie si sa invocati prescriptia.

Sfatul meu: daca vreti sa va interesati discutati cu cineva din tara si eventual il imputerniciti pentru a depune diligentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita . KOSH79 KOSH79 In luna mai 2017 un executor judecatoresc sa prezentat la domiciliu meu ( acesta apartinea unui dintre parintii mei ) pt a pune in aplicare silita o eliberare ... (vezi toată discuția)